Opendeurdag op zondag 15 maart 2020

Opendeurdag op zondag 15 maart 2020

Gepubliceerd op door admin

U overweegt om uw kinderen bij ons te laten schoollopen maar heeft graag meer informatie? Dan is onze opendeurdag een uitgelezen moment. U krijgt er een rondleiding doorheen het gebouw en de lokalen, u ziet de materialen en handboeken, u krijgt er toelichting door de vakleerkrachten, u ziet de kamers en werking van het internaat, alle praktische en inhoudelijke vragen worden verder beantwoord door de directie en de paters.

Op zondag 15 maart 2020 is het opendeurdag. U kan op de opendeurdag een afspraak maken voor een verdere inschrijving. 

U kan parkeren achter het gebouw (binnengaan op de speelplaats, de deur met de schoolvlag). Tot dan en hartelijk welkom !

Update:

De opendeurdag van zondag 15 maart wordt afgelast. Eerder hadden we nog hoop om met een aangepaste formule en de nodige maatregelen dit op een veilige en verantwoorde manier te kunnen laten doorgaan. Helaas lijkt het risico op korte termijn in dergelijke mate toegenomen, dat wij genoodzaakt zijn onze verantwoordelijkheid te nemen in de vorm van een annulering.

Een alternatieve datum is er (nog) niet omdat de coronastorm nog lang kan aanhouden en openbare activiteiten verhindert.

Wie geïnteresseerd is in de school kan steeds contact opnemen via telefoon (0486 29 53 68) of mail om een individuele afspraak te maken.