Welkom‎ > ‎

Nieuws

Excursie naar Prüm, Duitsland (10-12 mei 2017)

Geplaatst door Mathias Van Aken   [ bijgewerkt ]

Op woensdag 10 donderdag 11 en vrijdag 12 mei waren wij terug te vinden in de Eifel, meer bepaald in de regio rond Prüm. Er was amusement om de sfeer er goed in te brengen (een quiz), er was een groepsopdracht om de sociale vaardigheden te scherpen, er waren wandelingen die ons langsheen leerstof voor Aardrijksunde en Geschiedenis bracht, er waren bezinningsmomenten en missen, en er was een vrije stadsopdracht die alles mooi samenmixte.BBQ en opendeurdag op 21 mei

Geplaatst 4 mei 2017 12:20 door Mathias Van Aken   [ 4 mei 2017 12:23 bijgewerkt ]


Mogen wij u van harte uitnodigen op ons schoolfeest op zondag 21 mei? Ons schoolfeest omvat een lekkere barbecue en een opendeurdag!

Tussen 13 uur en 15 uur, aansluitend op de mis, voorzien wij een lekkere BBQ. U kan er kiezen uit een vismenu, een vleesmenu, of een kindermenu. U begrijpt dat inschrijven hiervoor nodig is. Inschrijven kan tot en met donderdag 18 mei op het adres: directie@sint-ignatius.be of bij de paters. Maak bij de inschrijving ook uw keuze bekend voor de menu's. 

Aansluitend op de BBQ organiseren wij een opendeurmoment om geïnteresseerden kennis te laten maken met de mogelijkheden voor de leerlingen op school. U kan er eveneens leden van het schoolteam aanspreken. Indien gewenst kan er ook de eerste stap tot inschrijving genomen worden. Dat opendeurmoment loopt van 15 uur tot 17 uur.

Mag ik u vragen om deze mail en bijgevoegde  folder (zie link) te verspreiden onder vrienden en geïnteresseerden? Hartelijk dank, u doet er ons een groot plezier mee.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen !

Jan Boons en het schoolteam

Nieuwe directeur Jan Boons

Geplaatst 27 mrt. 2017 06:08 door Mathias Van Aken   [ 27 mrt. 2017 07:06 bijgewerkt ]

Het schoolbestuur heeft na een selectieprocedure het vertrouwen gegeven aan de heer Jan Boons om als directeur de dagelijkse leiding van de Sint-Ignatiusschool op zich te nemen. Jan Boons, van opleiding psycholoog (KULeuven), kan terugkijken op een zeer brede onderwijservaring van bijna twintig jaar op vele niveaus. 

Spaghettislag ten voordele van de school

Geplaatst 8 mrt. 2017 14:01 door Mathias Van Aken

Op zondag 26 maart a.s., halfvasten, vindt er na de Hoogmis een spaghettislag plaats ten voordele van de school. Kom mee smullen en steun ons initiatief!


Samenwerking K. Clauw beëindigd

Geplaatst 19 feb. 2017 07:57 door Mathias Van Aken

Het schoolbestuur heeft recentelijk de samenwerking met de heer Kris Clauw stopgezet om gezondheidsredenen. Het schoolbestuur, de leraars en de leerlingen spreken hun dank uit voor de jarenlange inzet voor onze school, en zullen verenigd blijven met hem en zijn familie in gebed.

Inschrijvingen 2017-18

Geplaatst 19 feb. 2017 07:53 door Mathias Van Aken

U kan nu uw zoon of dochter inschrijven voor het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar algemeen secundair onderwijs voor het volgende schooljaar. Kijk hier voor meer informatie.

1-6 of 6